Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Randivacsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
-2 nagy csirkemell filé
-1 kg burgonya (lehet fagyasztott is. A gyorsaság miatt most én is ilyet használtam)
-15 dkg füstölt trappista
-30 dkg trappista sajt
-3 db natúr tömlős sajt (felénk pucusajtnak hívják :D )
-fél zacskó fagyasztott, morzsolt kukorica, vagy egy nagyobb konzerv
-3 dl tejszín
-kb. fél csomag csodafűszer (Kotányi grill klasszikus)

Elkészítés:
Először is betettem a steak burgonyát sülni a sütőbe, mert amíg az elkészül, a rávaló is meglesz. Nagyobb csíkokra vágom a csirkemell filét és azonnal meg is pirítom egy kevés olajon. Amint ez megvan, ráteszem a pucusajtot, nyakon öntöm a tejszínnel és a káposztareszelőn lereszelt sajtokkal. Amikor elolvadtak a sajtok, belekerül a kukorica és a csodafűszer is. Néhány percig forraljuk és készen is van.

Tanácsok:
Rizzsel is nagyon szeretjük, de én most sült krumplira vágytam.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarka hús őzgerincben » Almás-gyömbéres csirkemell » Adana Kebab ( török étel) » Jaffai csirke
» Isztriai baromfinyárs » Töltött dagadó » Rakott omlett Marahaba módra » 6-féle húspác grillezéshez
» Töltött stefánia » Spékelt nyúl » Édes-savanyú sertéscsíkok » Citromos-töltött csirkemell
» Spárgás-mustáros marhasült » Walesi húspogácsák » Karaj Dávid király módra » Borzas sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.