Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos csirke mézzel és citrommal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3 evőkanál méz,
3 evőkanál citromlé,
2 teáskanál száritott rozmaring,
csipetnyi pirospaprika,
6 kifilézett csirke darab.

Elkészítés:
Keverjük össze a mézet, citromlét, pirospaprikát és a száraz rozmaringot egy kis edénybe, majd a keverék felével kenjük be az előkészített csirke darabokat mindkét oldalról.
A sütőt közepes hőmérsékletre beállítjuk, kb. 175 fokra és egy órán keresztül sütjük, vagy amíg teljesen át nem sült, időnként kenegetve a maradék mázzal.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkeleves » Csirkemell zabtésztában » Csirkés rizseshús » Gezemicés csirke
» Csirkés penne » Sókéregben sült csirke » Hawai csirkemell » Tepsis-hagymás csirke
» Nyári tepsis csirkemell » Csirkemájas pástétom » Csülök mézzel » Zöldsaláta csirkével
» Tejfölös csirkecombok » Currys thai csirke » Csirke- ragu leves » Kukoricás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.