Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-burgonyás lepény recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
5 nagy burgonya, 4 tojas, 5 dl tej, 2,5 dl liszt, 2 dl reszelt sajt, 2 gerezd fokhagyma apróra vágva, 2 teáskanál só

Elkészítés:
: Verjük fel a tojást a tejjel, adjuk hozzá a lisztet, sajtot, fokhagymát és a sót. Majd keverjük bele a hámozott, reszelt burgonyát. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a masszát. 225 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás lepényem » Fetás-lilahagymás lepény » Joghurtos sajtos lepény » Tejfölös gyümölcslepény
» Fahéjas krumplis lepény » Egreses lepény » Franciska almás lepénye » Hamis túróslepény
» Patisszon lepény » Nádasdi diós lepény » Almáslepény a'la Kátya » Bakalepény
» Mazsolás-habos lepény » Cukros túrós lepény » Kapros túróslepény » Túrós lepény (Kata-féle)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.