Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-burgonyás lepény recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
5 nagy burgonya, 4 tojas, 5 dl tej, 2,5 dl liszt, 2 dl reszelt sajt, 2 gerezd fokhagyma apróra vágva, 2 teáskanál só

Elkészítés:
: Verjük fel a tojást a tejjel, adjuk hozzá a lisztet, sajtot, fokhagymát és a sót. Majd keverjük bele a hámozott, reszelt burgonyát. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a masszát. 225 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós lepényke » Almás-mézes lepény » Zabpelyhes szilvás lepény » Gyümölcslepény
» Sonkás tojáslepény » Káposztás lepénykék » Gombás-hagymás lepény » Tegnapi almás lepényem
» Almás palacsintalepény » Cukkini lepény » Virslis lepény » Kanonoklepény
» Lepénykenyér » Szedres lepény » Kakaós lepény (Krisztitől) » Baconos gombalepény


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.