Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirkemáj-rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
30 dkg rizs,
20 dkg gomba,
15 dkg főtt zöldborsó,
10 dkg reszelt sajt,
1 kis fej vöröshagyma,
5 evőkanál olaj,
majoránna,
fél csokor petrezselyemzöld,
só,
bors.

Elkészítés:
Mosd meg a rizst, majd 2 evőkanálnyi olajon forrósítsd át.
Öntsd fel 5-6 dl forró vízzel, és fedő alatt párold puhára.
Tisztítsd meg a hagymát, aprítsd fel, majd olajon süsd üvegesre.
A megtisztított gombát és májat vágd kis kockákra.
Először a gombát, majd a májat is add hozzá a megpárolt hagymához.
Sózd meg, ízesítsd borssal, majoránnával, és pár percig folyamatos kevergetés közben pirítsd. Szórd meg a felaprózott petrezselyemmel, azután forgasd bele a zöldborsót és a reszelt sajt felét.
Tálaláskor szórd meg a maradék sajttal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos szűzpecsenye. » Sajtos-bundás hús » Sajtos vendégváró » Sajtos krémes
» Gyors sajtos csirkemell » Sajtos karfiol sonkával » A legegyszerűbb sajtos rúd » Sajtos csirkesaláta
» Márványsajtos krém » Réteges sajtos kifli » Sajtos sertéskaraj » Házitündér sajtos pogácsa
» Sajtos pecsenye » Sonkás - sajtos tekercs » Sajtos tarja » Sajtos lapocska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.