Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkesaslik grillezőknek recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 filézett csirkemell
fél szál (csípős) kolbász
2 db paprika (kaliforniai, sárga, zöld ízlés szerint)
1 db csípő hegyes paprika
1 nagy fej lilahagyma
9-10 saslik bambusznyárs(vagy éppen hegyes hurkapálca)

A páchoz:
3 ek (csípős) ketchup
3 ek mustár
1 tk só
1/2 tk vegeta
1 kk frissen őrölt feketebors
3 ek olívaolaj

Elkészítés:
A csirkemellet felkockázzuk.
Összekeverjük a pác hozzávalóit, beleforgatjuk a csirkekockákat és legalább 1 órán át állni hagyjuk benne.
Felszeleteljük a kolbászt, a paprikákat és a lilahagymát.
A hozzávalókat tetszés szerint szúrjuk a nyásra és kb. 30 perc alatt parázsló faszénen aranybarnára grillezük őket.
Kb. 9-10 nyárs lesz belőle.

Tanácsok:
A receptet a Nők LApja Konyhájában találtam, de mivel grillezni készülünk, rögtön mentettem a receptet:-)


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi betyárgombóc » Svájci csirkemell » Tatárbifsztek » Csípős babos hús
» Pikáns csirkemáj » Lecsós pulykamell tarhonyával » Disznósajt házilag készítve » Pulykamell baconnal
» Csirkemáj baconszalonnában » Hirtelensült zöldségkörettel » Karfiol hústakaró alatt » Zöldséges-tejszínes csirke
» Tepsis zöldséges csirkecomb » Karfiolos sertésszelet » Sajtos-krumplis rakott csirke » Dervis bájoló (török étel)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.