Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos húsfalatok recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
75 dkg sertés szűzpecsenye vagy csirkemmell
2 evőkanál olaj + 1 evőkanál vaj
2 dl húsleves (kockából)
20 dkg krémsajt (pl.tömlős camping sajt)
2 gerezd fokhagyma
1 csokor vegyes zöld fűszer (bazsalikom, majoránna, oregano, zsálya)
1/2 szerecsendió reszelve,
só,
bors.

Elkészítés:
A húst kockára vágjuk és az olaj és vaj keverékén aranybarnára pirítjuk.
Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, majd fedő alatt még 15 percig sütjük-pároljuk.
Ezután a húst kivesszük.
A visszamaradt pecsenyelét felöntjük a húslevessel és összeforraljuk.
Belekeverjük a krémsajtot és addig főzzük, amíg fel nem olvad.
Rászórjuk a finomra vágott fokhagymát és a fűszereket, visszarakjuk a húst, és összeforraljuk.
Köretként galuskát kínálunk hozzá.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos burgonyasaláta » Sajtos aprósütemény » Sajtos ropi » Sajtos brokkolitál
» Krémsajtos sütemény » Mézes, sajtos ham and eggs » Sajtos-juhtúrós muffin » Gombás- sajtos csirkemell
» Sajtos fokhagymaleves » Sajtos pogácsa Erzsi módra » Sajtos korong » Sajtos keksz
» Sajtos, sonkás tortilla » Sajtos lasagne » Tepsis sajtos krumpli » Kifli - margarinos, sajtos


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.