Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos húsfalatok recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
75 dkg sertés szűzpecsenye vagy csirkemmell
2 evőkanál olaj + 1 evőkanál vaj
2 dl húsleves (kockából)
20 dkg krémsajt (pl.tömlős camping sajt)
2 gerezd fokhagyma
1 csokor vegyes zöld fűszer (bazsalikom, majoránna, oregano, zsálya)
1/2 szerecsendió reszelve,
só,
bors.

Elkészítés:
A húst kockára vágjuk és az olaj és vaj keverékén aranybarnára pirítjuk.
Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, majd fedő alatt még 15 percig sütjük-pároljuk.
Ezután a húst kivesszük.
A visszamaradt pecsenyelét felöntjük a húslevessel és összeforraljuk.
Belekeverjük a krémsajtot és addig főzzük, amíg fel nem olvad.
Rászórjuk a finomra vágott fokhagymát és a fűszereket, visszarakjuk a húst, és összeforraljuk.
Köretként galuskát kínálunk hozzá.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos csiga másképp » Sajtos-köményes muffin » Sajtos csirkemell falatok » Sajtos rakott padlizsán
» Edina sajtos pogácsája » Brokkolis-krémsajtos penne » Füstölt sajtos muffin » Sajtos krumpligolyók
» Legényfogó sajtos perec » Sajtos zöldségkrémleves » Sajtos tallér "főzve" » Sajtos tojás szászosan
» Sajtos-Baconos hús » Sült sajtos gombóc » Tihanyi sajtos rudacskák » Sajtos töltött csirkemell


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.