Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklás savanyú káposzta recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 cékla (25 dkg)
1,5 dl almalé
3 evőkanál mangóchutney (Ázsia-boltban kapható)
konzerv savanyú káposzta (lecsepegtetve kb. 35 dkg)

bors
1 csipet cukor

Elkészítés:
Meghámozzuk, leöblítjük és vékonyra reszeljük a céklát. Az almalevet elkeverjük a chutneyval, felfőzzük, és kb. 5 percig pároljuk benne a céklát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, és fedő nélkül további 20 percig főzzük. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük.

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 55 kcal
Szénhidráttartalom: 9 gramm
Zsírtartalom: o gramm

A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelkáposzta leves » Sütős káposzta » Vágott, vegyes savanyúság » Céklás káposztasaláta
» Káposzta főzelék » Lerakott káposzta » Zöldséges káposzta » Savanyú pulykaraguleves
» Brassói káposzta » Kelkáposztás csirkemell » Csokoládés-céklás sütemény » Rakott kelkáposzta másképp
» Hordós savanyúság » Kelkáposzta töltve » Káposztás paszuly II » Egyszerű céklasaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.