Tutireceptek.hu fejléc

Céklás savanyú káposzta recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 cékla (25 dkg)
1,5 dl almalé
3 evőkanál mangóchutney (Ázsia-boltban kapható)
konzerv savanyú káposzta (lecsepegtetve kb. 35 dkg)

bors
1 csipet cukor

Elkészítés:
Meghámozzuk, leöblítjük és vékonyra reszeljük a céklát. Az almalevet elkeverjük a chutneyval, felfőzzük, és kb. 5 percig pároljuk benne a céklát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, és fedő nélkül további 20 percig főzzük. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük.

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 55 kcal
Szénhidráttartalom: 9 gramm
Zsírtartalom: o gramm

A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklasaláta almával » Kelkáposzta rolád » Rántott káposztaszeletek » Párolt káposzta finoman
» Ananászos lilakáposzta » Káposztás kiflik » Kentucky-s káposzta sali » Rucás káposzta
» Diós-hagymás céklasaláta » Rántott kelkáposzta » Párolt káposzta Update1 » Alföldi toroskáposzta 1.
» Serpenyős káposzta I. » Kínai erős-savanyú leves » Fogyis káposztaleves » Párolt lilakáposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.