Tutireceptek.hu fejléc

Céklás savanyú káposzta recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 cékla (25 dkg)
1,5 dl almalé
3 evőkanál mangóchutney (Ázsia-boltban kapható)
konzerv savanyú káposzta (lecsepegtetve kb. 35 dkg)

bors
1 csipet cukor

Elkészítés:
Meghámozzuk, leöblítjük és vékonyra reszeljük a céklát. Az almalevet elkeverjük a chutneyval, felfőzzük, és kb. 5 percig pároljuk benne a céklát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, és fedő nélkül további 20 percig főzzük. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük.

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 55 kcal
Szénhidráttartalom: 9 gramm
Zsírtartalom: o gramm

A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szüreti leveses káposzta » Savanyú raguleves » Gyömbéres káposztás csirke » Heringsaláta káposztával
» Savanyú rozskenyér » Savanyú sertésragu leves » Fóliás káposztás hús » Káposztás bableves
» Céklás almasaláta » Székelykáposzta » Vörös káposzta almával » Apró káposzta
» Kolozsvári-káposzta » Párolt kelkáposzta » Céklasali » Vegyes vágott savanyúság


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.