Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes gombaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25dkg gomba
10dkg hagyma
2dl tejszín
4dl húsleves
izlés szerint só,bors
olaj

Elkészítés:
A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, amit szintén megpirítunk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük
a húslevessel, és a tejszínnel felforraljuk. Sóval, borssal és petrezselyem zöldjével ízesítjük.Tehetünk bele galuskát, ettől tartalmasabb lesz.

Tanácsok:
Galuska nélkül nem az igazi! /nekem/

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Flamingó2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes kocka » Gombaleves Juca módra » Tejszínes sonkatekercs » Tejszínes-tárkony leves
» Tejszínes-gombás penne » Tejszínes sajtos csirke » Tejszínes eperkrém-leves » Tejszínes-sajtos pecsenye
» Tejszínes gombás spagetti » Tejszínes csirkeragu leves » Rizses gombaleves » Tejszínes csirkemell II.
» Tejszínes mákos palacsinta » Epres tejszínes túrós » Tejszínes túrótorta!! » Tartalmas gombaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.