Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 szelet hús (ez lehet csirke- vagy pulykamell, de karajból is elkészíthető)
6-8 szelet trappista sajt
1 doboz tejszín (lehet főzőtejszín is csak ne a Parmalatos mert sz sűrű)

olaj

Elkészítés:
A húst kissé kiverjük megsózzuk és mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Tepszibe egymás mellé rakjuk, tetejére tesszük a sajtot és ráöntjük a tejszínt. Fóli alatt 15-20 percig pároljuk majd a fóliát levéve tetejét pírosra sütjük.

Tanácsok:
Rizzsel és krumplival egyaránt finom!


A receptet beküldte: ditte32


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes hagymaleves » Tejszínes rakott karfiol » Tejszínes-gyümölcsös rizs » Tejszínes-gombás penne
» Tejszínes mézes minikrémes » Sajtos-tejszínes kotlett » Tejszínes spárgás hal » Tejszínes alma
» Tejszínes spárgaleves » Tejszínes zellersaláta » Tejszínes csirke csoda » Tejszínes-gombás szósz
» Tejszínes gombaleves » Tejszínes gombócleves » Sajtos- tejszínes spagetti » Tejszínes raguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.