Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 szelet hús (ez lehet csirke- vagy pulykamell, de karajból is elkészíthető)
6-8 szelet trappista sajt
1 doboz tejszín (lehet főzőtejszín is csak ne a Parmalatos mert sz sűrű)

olaj

Elkészítés:
A húst kissé kiverjük megsózzuk és mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Tepszibe egymás mellé rakjuk, tetejére tesszük a sajtot és ráöntjük a tejszínt. Fóli alatt 15-20 percig pároljuk majd a fóliát levéve tetejét pírosra sütjük.

Tanácsok:
Rizzsel és krumplival egyaránt finom!


A receptet beküldte: ditte32


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes zellersaláta » Tejszínes raguleves » Tejszínes epertorta » Forró tejszínes csoki
» Tejszínes csirkeragu leves » Tejszínes, tojásos karfiol » Cukkinis-tejszínes gnocchi » Tejszínes eperkrém-leves
» Tejszínes-tárkony leves » Tejszínes, kapros csirke » Tejszínes pulykamell » Tejszines hús 4 személyre
» Tejszínes, epres fánk » Barackos tejszínes csirke » Csokis-Tejszínes süti » Tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.