Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines gombás sonkás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell
20 dkg gomba
10 dkg sonka
5 dkg husos szalonna
2 dl tejszin
15 dkg trappista sajt
3 tojás sárgája
só, bors, étolaj

Elkészítés:
A csirkemelleket nagyobb darabokra vágjuk és egy közepes jénaiba helyezzük. Sózzuk, borsozzuk alufóliával letakarjuk és nagy lángon kb 20 percet pároljuk a sütőben.

Ez alatt az idő alatt elkészítjük a többi hozzávalót. A felkockázott gombát, sonkát, szalonnát egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk

A tejszint egy edénybe öntjük és beleteszük a tojássárgákat, jól összekeverjük a sajtot belereszeljük, összekeverjük.

A csirkemellet kivesszük a fóliát levesszük róla és ráöntjük a gombás szalonnás sonkás szószt és a tejszines sajtot. Annyi időre vissza tesszük amíg megpirul a teteje.

Tanácsok:
Az elkészült mennyiség 4 adag

Összes szénhidrát tartalma: 16 gramm

Elkészítési idő: 60 perc
Szénhidráttartalom: 4 gramm

A receptet beküldte: tundek


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis-Tejszínes süti » Túróval töltött csirkemell » Gombás alagút » Gombás-Husos Fasirt
» Tejszínes kukorica leves » Húsvéti rakott csirkemell » Juhtúrós gombasaláta » Gombás töltött kifli
» Sonkás burgonya-stangli » Sonkás-gombócos leves » Kefires gombasaláta » Sajtkrémes sonkás tészta
» Tejszínes spanyol csirke » Tejszínes gesztenyetorta » Édes csirkemell » Gombás csirkemell 2 főre


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.