Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött padlizsán 2 recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 padlizsán
2 fej hagyma
2 gerezd hagyma">fokhagyma
fél kg paradicsom
2 ek. olaj
25 dkg darált hús
oregánó
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A pádlizsánt hosszában kettévágjuk, a húsát a padlizsáncsónakokkal együtt besózzuk, 30 percig állni hagyjuk. Olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a darált húst, és megpirítjuk. Belekerül a padlizsánhús, a fölkockázott paradicsom egyharmada, ízesítjük oregánóval, sóval, borssal. A padlizsánokat megtöltjük a húsos töltelékkel, megszórjuk reszelt sajttal. Tálba öntjük a maradék paradicsomot, ráültetjük a padlizsánokat és megsütjük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Szafy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött karfiol » Kairói rakott padlizsán » Töltött patisszon » Sajttal töltött rizsgolyó
» Töltött káposzta. » Hideg töltött saláta » Ardói töltött karaj. » Borsóval töltött karaj
» Sajtos rakott padlizsán » Töltött gomba "Vera módra" » Töltött zöldsaláta » Tegnapi töltött cukkinim
» Túróval Töltött Zsemle » Gombával töltött kellevél » Túróval töltött csirkemell » Gombával töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.