Tutireceptek.hu fejléc

Töltött padlizsán 2 recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 padlizsán
2 fej hagyma
2 gerezd hagyma">fokhagyma
fél kg paradicsom
2 ek. olaj
25 dkg darált hús
oregánó
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A pádlizsánt hosszában kettévágjuk, a húsát a padlizsáncsónakokkal együtt besózzuk, 30 percig állni hagyjuk. Olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a darált húst, és megpirítjuk. Belekerül a padlizsánhús, a fölkockázott paradicsom egyharmada, ízesítjük oregánóval, sóval, borssal. A padlizsánokat megtöltjük a húsos töltelékkel, megszórjuk reszelt sajttal. Tálba öntjük a maradék paradicsomot, ráültetjük a padlizsánokat és megsütjük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Szafy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Falusi töltött zsemle » Kátya féle Padlizsánkrém » Tojással töltött karalábé » Töltött bundáskenyér
» Töltött kifli » Padlizsános szója » Sajttal töltött körte » Sajttal töltött cukkini
» Töltött csirke krumplival » Gombával töltött tojás » Rakott padlizsán » Gombás töltött csirke
» Töltött sonkatekercs » Neszmélyi töltött hús » Csirkével töltött gomba » Töltött dagadó 2


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.