Tutireceptek.hu fejléc

Tonhallal és zöld borsóval töltött paradicsom recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
½ csokor újhagyma
8 zsályalevél
1 evőkanál olívaolaj
4 érett paradicsom

1 doboz konzerv tonhal
3 evőkanál citromlé
1 evőkanál zöldborsó konzerv

Elkészítés:
Vágd össze az újhagymát és a zsályát. Pirítsd a hagymával együtt forró olajban pár percig, majd hagyd kihűlni. Skalpold meg a paradicsomot, kapard ki a belsejét, és rakd félre a húsát. Csepegtesd le a tonhalat, majd nyomkodd szét egy villával. Keverd össze az előzőleg félretett paradicsom húsával, az újhagymával, citromlével és a zöld borsóval, majd töltsd vissza a paradicsomokba. Tálald friss rozskenyérrel.


A receptet beküldte: didu87


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túróval töltött burgonya » Töltött ananász » Töltött szendvics » Bújtatott paradicsom
» Paprika-paradicsom saláta » Káposztával töltött zsemle » Paradicsomos zöldbabsaláta » Töltött Virsli
» Töltött hagyma » Túróval töltött paradicsom » Paradicsomleves rákkal » Tojással töltött fasírt
» Rántott paradicsom » Túróval töltött szilva » Sült-paradicsom leves » Pudinggal töltött kalács


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.