Tutireceptek.hu fejléc

Torma mártás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 ek liszt
2 ek olaj
2 ek reszelt torma

só bors
tejföl

Elkészítés:
Zalában nagy hagyománya van a leveshús mellé kínált mártásoknak
Az olajon megfuttatjuk a lisztet és ha már habos felöntjük víz és húsleves levével, és hozzáadjuk a tormát. Ízlés szerint ki mennyire szereti ecetesen utána ízesíthet, sózhat borsozhat. Összeforraljuk. Egy kanál tejföllel összekeverjük, hogy krémes legyen.

Elkészítési idő: 8 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mártásban sült csirke » Zöldfüves mártás » Hal pikáns mártásban » Almamártás sült húshoz
» Csirke zöldségmártással » Tárkonyos mártás » Bormártás » Gratenmártásos karfiol
» Auróra mártás » Áfonyamártás » Tojás mártás » Uborka mártás
» Mazsolamártás » Gyros-mártás » Tejszínes kapormártás » Mentás citrommártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.