Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Torma mártás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 ek liszt
2 ek olaj
2 ek reszelt torma

só bors
tejföl

Elkészítés:
Zalában nagy hagyománya van a leveshús mellé kínált mártásoknak
Az olajon megfuttatjuk a lisztet és ha már habos felöntjük víz és húsleves levével, és hozzáadjuk a tormát. Ízlés szerint ki mennyire szereti ecetesen utána ízesíthet, sózhat borsozhat. Összeforraljuk. Egy kanál tejföllel összekeverjük, hogy krémes legyen.

Elkészítési idő: 8 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült hal gombás mártásban » Pulykamell sajtmártással » Hal pikáns mártásban » Rák tojásmártásban
» Gorgonzolamártás » Tojás mártás » Karaj mustármártásban » Soubise mártás
» Sült halfilé sajtmártásban » Zöldséges-sajtos mártás » Mogyorómártás » Csirkemell citrommártásban
» Olívamártás » Mártásban sült csirke » Rizsgombóc kapormártással » Sóskamártás 2.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.