Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol fehér mártásban recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
20dkg burgonya
80dkg karfiol
1,5 tk.vegeta
1 ek.apróra vágott petrezselyem
Mártáshoz:
2dl karfiolfőzőlé
1db zselatinlap
2ek. aludttej
1/4 tk. őrölt szerecsendió

Elkészítés:
A megtisztított, kockára vágott burgonyát megfőzzük egy fél tk.vegetával ízesített vízben.A rózsáira szedett karfiol főzővizéhez hozzáadjuk maradék vegetát.Ügyeljünk rá nehogy szét főzzük a karfiolt.A főzőlét besürítjük a zseletin lappal.Óvatosan elkeverjük benne az aludttejet, megszórjuk a szerecsendióval, de már nem főzzük tovább.Egy tálon elrendezzük a karfiolt és a burgonyát, a karfiolra ráöntjük a mártást, és petrezselyemmel díszitjük.

Kalóriatartalom: 282 kcal

A receptet beküldte: Vajolet


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol krokett » Karfiol-brokkoli krémleves » Fehérjepalacsinta » Karfiol sajttal
» Gnocci olaszos mártásban » Fekete-fehér süti » Fehérbabos szendvicskrém » Karfiolpüré-leves
» Fehérjenapra Copfostól » Lecsós karfiolpaprikás » Füstölt sajtos karfiol » Karfiolos rakott burgonya
» Karfiol-brokkolipüré » Karfiol fasírt. » Karfiolos puffancs » Fehér püspökkenyér


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.