Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt ördöghal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg ördöghal filé,
8 nagy cikórialevél,
őrölt sáfrány,
chili-olaj,
tengeri só,
őrölt bors,
frissentartó fólia.

Elkészítés:
A cikórialeveleket a párolóban 100 fokon két percig blansírozzuk (leforrázzuk), majd hideg víz alatt hirtelen lehűtjük.
A cikórialeveleket frissentartó fóliára egymás mellé fektetjük.
A halfilét sóval és sáfránnyal ízesítjük és a cikórialevelekre helyezzük.
A fólia segítségével a leveleket a hal köré tekerjük.
A fóliát eltávolítjuk és a tekercset egy lyukas párolótálra helyezzük.
85 fokon 8 percig pároljuk, majd szeletekre vágjuk és sóval, színes borssal és chili-olajjal fűszerezzük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zőldség » Tejben párolt hal » Joghurtos párolt halfilé » Pároltkáposzta máskép
» Párolt felső combfilé » Sörös párolt káposzta » Borban párolt csirke » Párolt felsőcomb filé
» Tejfölös párolt hagyma » Párolt-sült nyúl vadasan » Párolt csirkemell » Párolt karotta
» Kefirben párolt ponty » Kapros párolt zöldborsó » Párolt rák » Párolt káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.