Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt ördöghal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg ördöghal filé,
8 nagy cikórialevél,
őrölt sáfrány,
chili-olaj,
tengeri só,
őrölt bors,
frissentartó fólia.

Elkészítés:
A cikórialeveleket a párolóban 100 fokon két percig blansírozzuk (leforrázzuk), majd hideg víz alatt hirtelen lehűtjük.
A cikórialeveleket frissentartó fóliára egymás mellé fektetjük.
A halfilét sóval és sáfránnyal ízesítjük és a cikórialevelekre helyezzük.
A fólia segítségével a leveleket a hal köré tekerjük.
A fóliát eltávolítjuk és a tekercset egy lyukas párolótálra helyezzük.
85 fokon 8 percig pároljuk, majd szeletekre vágjuk és sóval, színes borssal és chili-olajjal fűszerezzük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros párolt zöldborsó » Libamell párolt szilvával » Tejben párolt hal » Párolt vegyes zöldség
» Párolt zellerkrém » Párolt vadkacsa » Párolt káposzta finoman » Párolt zöldségsaláta
» Zelleres párolt pulykamell » Update 1 Párolt alma » Pikáns, párolt pulykaragu » Indiai párolt sertésragu
» Párolt karalábé » Tejfölben párolt tojás » Sörben párolt csülök » Párolt paraj foghagymásan.


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.