Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros, krumplis halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60dkg halfilé
4ek citromlé
4 kis cukkini
2 fej vöröshagyma
8szem burgonya
2ek olaj+ a tálhoz
4ek szójaszósz
1dl tej
4ek vágott kapor
10dkg reszelt sajt

Elkészítés:
ELŐKÉSZITÉS:
A halat megmossuk,falatnyi darabokra vágjuk,meglocsoljuk a citromlével,sózzuk-borsozzuk.A cukkinit megmossuk,felszeleteljük.Ahagymát meghámozzuk,apróra vágjuk.A burgonyát megmossuk,héjába puhára fözzük,ha kihült,megtisztitjuk.
ELKÉSZÍTÉS:
1)a felforrósitott olajban megpiritjuk a hagymát,hozzáadjuk a cukkinit és azt is megpiritjuk.Meglocsoljuk a szójaszósszal.
2)a sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3.fokozat)előmelegitjük.
3)kiolajozunk egy tüzálló tálat,belesimitjuk azöldségeket.rárakjuk a halat,meglocsoljuk a tejjel,rászorjuk a kaprot és a reszelt sajtot.
4)a sütőben kb 20 percig sütjük,a főtt burgonyával köritve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 388 kcal

A receptet beküldte: ti7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros juhtúróleves » Ínycsiklandó kapros csoda » Tejfölös-kapros gombaleves » Tejszínes, kapros csirke
» Juhtúrós kapros csusza » Kapros, juhtúrós galuska » Kapros pulykaraguleves » Nagyanyám krumplis kenyere
» Kapros uborkaleves » Krumplis - répás tacsni » Brokkolis halfilé » Sajtos-gombás halfilé
» Magyaros kapros pulykamell » Fiti féle krumplis pogácsa » Krumplis gofri » Gazdag krumplisaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.