Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halszelet pikáns bundában recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8 szelet hal
1 púpos evőkanál fűszerkeverék (delikát v. virgin)
1,5 dl kefir
5 gerezd préselt fokhagyma
1 késhegynyi őrölt bors
1 késhegynyi őrölt kömény
1 mokkáskanál piros arany
1 db citrom
1 evőkanál citromlé
finom liszt
2 db tojás
olaj
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A halszeletek mindkét oldalát megszórjuk fűszerkeverékkel és egy órát állni hagyjuk.
A kefirt elkeverjük a fokhagymával, borssal, köménymaggal, piros arannyal és citromlével.
A masszában darabonként megforgatjuk a halszeleteket, majd lisztbe, utána felvert tojásba mártjuk, forró olajban kisütjük, azon forrón reszelt sajttal meghintjük és mindegyik szelet közepére citromkarikát helyezünk.

Rizs- vagy burgonyakörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsis pikánssaláta » Virsli kukoricás bundában » Pikáns pulykaragu » Pikáns vitaminbomba
» Pikáns zellerleves » Őzcomb pikáns mártással » Pikáns szilvás lepény » Pikáns halgombócleves
» Banán szexi bundában » Pikáns sült bab » Pikáns gyömbéres csirke » Pikáns halfilé
» Akácvirág bundában » Alma bundában » Pikáns saláta » Pikáns csirkecomb.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.