Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zacskós hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéshús(comb, karaj, tarja)
sárgarépa
fehérrépa
hagyma
fokhagyma
brokkoli
zöldbab
ételízesítő, bors
sütőzacskó
# liszt

Elkészítés:
A húsokat kiverem, megszórom ételízesítővel, sok borssal és apróra vágott fokhagymával. A zöldségeket megtisztítom, meglocsolom egy pici olajjal, pici lisztet szórok rá, és a tepsi aljára halmozom. Ráteszem a húsokat, és az egészet a sütőzacskóba csomagolom és megsütöm. Kb. 1-1,5 óra múlva csuda finom, zaftos, aromás ételt vehetünk ki a sütőből.

Tanácsok:
Egyszerű és ízletes! Fagyasztott zöldségeket is használhatunk!


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zacskós lángos » Zacskós csirke » Részeges csirke » Mandarinos sertéspecsenye
» Sajtos pulykamell rízzsel » Tepsis rostélyos » Gombás sertésragu » Csirkemell Cserép-módra:-)
» Kapribogyós csirkemell » Tepsiben sütött csirkecomb » Barackos csirkemellsteak » Tarja gombával
» Paradicsomos csirkemáj » Banános-baconos csirkemell » Szüreti vincellér tokány. » Gombás húscipó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.