Tutireceptek.hu fejléc

Zsír nélküli rakott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg vegyes hús(csirke,sertés,marha-tetszés szerint)
0,5 kg vöröshagyma,
0,5 kg burgonya,
2 dl tejföl,
só,
bors,
pirospaprika,
zsemlemorzsa

Elkészítés:
Előáztatott római-tálba rétegesen lerakom a szeletelt húsokat,a karikára vágott hagymát és burgonyát.
A tejfölbe sót,paprikát keverek,és leöntöm a burgonyát,majd újra kezdem a réteges lerakást.A tetejére bővebben teszek tejfölt,majd kevés zsemlemorzsával megszórom.
Előmelegített sütőben megsütöm.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos rakott karfiol » Hortobágyi rakott tészta » Sonkás rakott zöldbab » Almás rakott zsemle
» Barackos rakott csirkemell » Rakott csirke sütve » Görög rakott burgonya » Rakott pacal camembert-rel
» Rakott csülkös » Rakottkel hagymás babbal » Tojással rakott párizsi » Szüreti rakott tészta
» Almás rakott galuska » Rakott zöldbab tarhonyával » Rakott kifli » Gazdagon rakott cukkini


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.