Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zuppa gallurese recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
erős (zamatos, gazdag) húsleves
kenyér
trapista
parmezán
petrezselyem
tepsi

Elkészítés:
A kenyeret vékonyra szeljük és a tepsi aljába tesszük - szorosan egymás mellé. A reszelt trapistát, parmezánt összekeverjük a metélt petrezselyemmel és ezzel megszórjuk a kenyeret. Újra rétegezzük. A legutolsó sor tetejére nem teszünk sajtot egyelőre, félre tesszük. A rétegzett kenyeret bőven meglocsoljuk a levessel és csak a végén szórjuk be a sajtkeverékkel. Hagyjuk kicsit állni, majd sütőben pirosra sütjük.

Tanácsok:
Érdemes bőven mérni a levest, egyébként kiszárad a kenyér.


A receptet beküldte: Lilia24


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zuppa pavese » Adriai lencselakoma » Fortélyos névnapi menü » Székelykáposzta gerslivel
» Tere-fere csirke » Babgulyás bográcsban » Klasszikus rakott káposzta » Szalonnás rakottas
» Sonkás rakott burgonya » Pityókás szilvás gombóc » Felfújt rukkolásan » Szarvacska Mexikói Raguval
» Újburgonyás egytál » Lasagne á la Judit » Székelykáposzta » Hagymás-krumplis lepény


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.