Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségtál recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
500 g vegyes zöldség
például:
karfiol
brokkoli
karalábé
cukkini
friss fűszerek
30 g vaj

Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, könnyen fogyasztható darabokra vágjuk és a párolótálra helyezzük. Betoljuk a sütőbe, alulról a harmadik szintre. Vital-gőzsütéssel 96 °C-on 30 percig sütjük. A megolvasztott vajjal lecsorgatjuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt paraj foghagymásan. » Párolt tőkehal spenótágyon » Joghurtos párolt halfilé » Párolt káposzta gombával
» Párolt káposzta finoman » Libamell párolt szilvával » Kapros párolt zöldborsó » Sörben párolt csirkemell
» Rozspelyhes párolt paprika » Párolt tengeri hal. » Francia zöldségtál » Indiai párolt sertésragu
» Párolt mángold » Párolt patisszon » Pikáns, párolt pulykaragu » Párolt vegyes zöldség


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.