Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségtál recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
500 g vegyes zöldség
például:
karfiol
brokkoli
karalábé
cukkini
friss fűszerek
30 g vaj

Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, könnyen fogyasztható darabokra vágjuk és a párolótálra helyezzük. Betoljuk a sütőbe, alulról a harmadik szintre. Vital-gőzsütéssel 96 °C-on 30 percig sütjük. A megolvasztott vajjal lecsorgatjuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörben párolt csirkemell » Párolt csirkemell » Párolt marha sütőtökkel » Pikáns, párolt pulykaragu
» Párolt-sült oldalas » Párolt tőkehal spenótágyon » Joghurtos párolt csirke » Sörös párolt káposzta
» Kefirben párolt ponty » Párolt paraj foghagymásan. » Párolt gomba » Tejfölben párolt hagyma
» Párolt rizs zöldségekkel » Mustban párolt karaj. » Kapros párolt zöldborsó » Párolt-sült nyúl vadasan


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.