Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott krumpli kukoricával recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Héjában főtt krumpli
Főtt tojás
Kukorica konzerv
Sajtszósz (zacskós por)
margarin
Tej
olaj
zsemlemorzsa
tejföl
Mind tetszés szerinti mennyiségben, ízlés szerint

Elkészítés:
Kiolajozzuk a tepsit, beszórjuk egy kis zsemlemorzsával. Jöhet a krumpli réteg, amit megsózunk.
Erre tesszük a főtt tojás szeleteket, szintén sózzuk.
A következő krumpliréteg után ráborítjuk a konzerv kukoricát, majd újabb krumpli jön - természetesen sózzuk.
Ezután a zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük a sajtszószt és ráöntjük az egészet az elkészített krumplira. Erre még egy doboz tejfölt rásimítunk és máris süthető :-))

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: harmatcsepp


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőtökös rakott brokkoli » Rakott káposztás kocka » Szalonnás, tojásos krumpli » Hagymás-krumplis pogácsa
» Zöldséges krumplileves » Alföldi rakottas » Krumplis lepény » Fogyókúrás rakottas
» Zöldséges, rakott hús » Tepsis brokkoli (rakott) » Rakott hús » Medvehagymás krumpli csoda
» Húsos rakott palacsinta » Vega rakottas » Magyaros tepsis krumpli * » Spenótos rakott spagetti


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.