Tutireceptek.hu fejléc

Akácvirág bundában recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Frissen szedett szép akácvirág.

Sűrűbb palacsinta tészta édesen, vaniliásan.

Olaj a kisütéshez.

Vaniliás porcukor a hintéshez.
/finom fahéjas porcukorral is/

Elkészítés:
A frissen leszedett akácvirágot alaposan megmossuk ,lecsepegtetjük, leitatjuk róla a vizet.
Belemártogatjuk a tésztába és bő, forró olajban
aranybarnára kisütjük.

Papírra kiszedve kicsit leitatni róla a felesleges olajat.

Meghintve azon frissiben fogyasztjuk!

Tanácsok:
A virágokat mosás után áztassátok be egy kis citromos/ecetes / vízbe.Minden esetleges szennyeződés lemenjen ról. Leöblítés után itassátok le róla a vizet.

Érdemes kipróbálni! Érdekes és még finom is.


A receptet beküldte: DuciJucika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsán párizsi bundában » Brokkoli boros bundában » Csirke mandulás bundában » Töltött padlizsán bundában
» Dióbundában sült ponty » Halszelet pikáns bundában » Csirkemell karfiolbundában » Csülök sörös bundában
» Karfiol húsos bundában » Újburgonya bundában » Alma fahéjas bundában » Alma bundában
» Virsli bundában » Juhsajt szezámos bundában » Pulykamell magos bundában » Hal burgonyabundában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.