Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött padlizsán bundában recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg padlizsán (lehetőleg karcsú,vékony héjú)
3 tojás
20 dkg reszelt sajt
15-20 dkg főtt, füstölt hús apróra vágva

A bundázáshoz:
tojás
liszt,
zsemlemorzsa

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A padlizsánokat alaposan megmossuk,két végét levágjuk,és kb.1 cm széles szeletekre vágjuk.
Besózzuk,és kis ideig állni hagyjuk.
Közben a reszelt sajtot összekeverjük a 3 egész tojással és az összevágott füstölthússal.
A padlizsánszeletekről leitatjuk egy papírtörlővel a nedvességet,majd a kész
masszával párosával összeragasztjuk őket.
Szokásos módon panírozzuk,bő,forró olajban szép pirosra sütjük.

Tanácsok:
Nem fog szétesni a padlizsán sütés közben,mert a sajtos massza összeragasztja.

Sült burgonya,rizs és majonéz illik hozzá.
Finom és kiadós.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ünnepi töltött pulyka » Töltött kiwi » Sajttal töltött tojás » Káposztával töltött sonka
» Krémsajttal töltött gomba » Fetás padlizsánkrém » Gyümölccsel töltött karaj » Töltött kifli 2.
» Gombával töltött tök » Rizses padlizsáncsónak » Kátya féle Padlizsánkrém » Diós töltött káposzta
» Töltött csiga másként » Töltött cukkini sajttal » Update1 rakott padlizsán » Halszelet pikáns bundában


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.