Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi toroskáposzta 1. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg savanyú káposzta,
2 kg császárvég, vagy más zsíros hús,
2 kg sertésfarok,
4-5 nagyobb fej hagyma,
őrölt bors,
paprika,
só.

Elkészítés:
Egy fazékban lerakok egy sor savanyú káposztát, erre egy sor karikára vágott hagymát, majd a kockákra vágott húst, megszórom paprikával, borssal, sóval.
A rétegezést addig végzem, míg a hozzávalók tartanak.
A tetejére káposzta kerüljön.
Vizet nem öntök alá, hiszen a sózott hús levet enged.
Közben nem kevergetem, csak rázogatom.
Alacsony lángon (lángelosztó) kb 3 óra alatt lesz kész.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi Vargabéles » Alföldi káposztás csülök » Alföldi májgaluska leves » Alföldi betyárleves
» Alföldi húsgombócleves » Alföldi pásztorhús » Alföldi zöldségleves » Alföldi húsgombóc recept
» Toroskáposzta » Alföldi pulykaraguleves » Alföldi finom kenyér » Alföldi tészta
» Alföldi rostélyos » Alföldi öreglebbencs » Alföldi toroskáposzta » Alföldi húsgombóc


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.