Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi pásztorhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Disznótarja Mennyiség igény szerint
mustár
delikát
bors
vöröshagyma
kolbász
szalonna
1 dl fehér bor

Elkészítés:
A húst szeletekeben kiklopfoljuk,besózzuk.Mustárral vékonyan bekenjük és ráterítjük a kolbászkarikákat,szalonna csíkokat, vöröshagyma karikákat(mennyiség igény szerint).Megszórjuk kis borssal, delikáttal.Hústűvel össze kell tűzni.
Tepsit kiolajozzuk, bele tesszük az összetekert húsokat,1 dl fehér borral meglocsoljuk.
Fólia alatt puhára pároljuk,majd fólia nélkül sütni még 10percig.


A receptet beküldte: Lakalasz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi leves bográcsban. » Alföldi húsgombóc recept » Alföldi toroskáposzta 1. » Alföldi tészta
» Alföldi zöldségleves » Alföldi batyu » Alföldi leves » Alföldi zúzapörkölt
» Alföldi rakottas » Alföldi káposztás csülök » Alföldi húsgombócleves » Alföldi finom kenyér
» Alföldi májgaluska leves » Alföldi tüskéshús » Alföldi füstölt disznósajt » Alföldi betyárleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.