Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi pásztorhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Disznótarja Mennyiség igény szerint
mustár
delikát
bors
vöröshagyma
kolbász
szalonna
1 dl fehér bor

Elkészítés:
A húst szeletekeben kiklopfoljuk,besózzuk.Mustárral vékonyan bekenjük és ráterítjük a kolbászkarikákat,szalonna csíkokat, vöröshagyma karikákat(mennyiség igény szerint).Megszórjuk kis borssal, delikáttal.Hústűvel össze kell tűzni.
Tepsit kiolajozzuk, bele tesszük az összetekert húsokat,1 dl fehér borral meglocsoljuk.
Fólia alatt puhára pároljuk,majd fólia nélkül sütni még 10percig.


A receptet beküldte: Lakalasz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi toroskáposzta » Alföldi betyárleves » Alföldi rostélyos » Alföldi leves bográcsban.
» Alföldi füstölt disznósajt » Alföldi húsgombóc recept » Alföldi káposztás csülök » Alföldi batyu
» Hortobágyi pásztorhús » Alföldi öreglebbencs » Alföldi tüskéshús » Alföldi finom kenyér
» Alföldi leves » Alföldi toroskáposzta 1. » Alföldi májgaluska leves » Alföldi tészta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.