Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi pásztorhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Disznótarja Mennyiség igény szerint
mustár
delikát
bors
vöröshagyma
kolbász
szalonna
1 dl fehér bor

Elkészítés:
A húst szeletekeben kiklopfoljuk,besózzuk.Mustárral vékonyan bekenjük és ráterítjük a kolbászkarikákat,szalonna csíkokat, vöröshagyma karikákat(mennyiség igény szerint).Megszórjuk kis borssal, delikáttal.Hústűvel össze kell tűzni.
Tepsit kiolajozzuk, bele tesszük az összetekert húsokat,1 dl fehér borral meglocsoljuk.
Fólia alatt puhára pároljuk,majd fólia nélkül sütni még 10percig.


A receptet beküldte: Lakalasz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi rakottas » Alföldi öreglebbencs » Alföldi húsgombócleves » Alföldi finom kenyér
» Alföldi káposztás csülök » Alföldi Vargabéles » Alföldi zöldségleves » Alföldi májgaluska leves
» Alföldi leves » Alföldi leves bográcsban. » Alföldi betyárleves » Hortobágyi pásztorhús
» Alföldi füstölt disznósajt » Alföldi rostélyos » Alföldi tészta » Alföldi pacalleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.