Tutireceptek.hu fejléc

Apuliai töltött hagyma (Olasz étel) recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
- 8 fej vöröshagyma
- 5 dkg reszelt sajt
- 2 tojássárgája
- őrölt szerecsendió
- 2 evőkanál olívaolaj
- őrölt bors
- só

Elkészítés:
Főzzük meg a hagymákat sós vízben, majd vegyük ki őket, vágjuk le a tetejüket, és szedjük ki a belsejüket. A belső részt vágjuk fel apróra, és keverjük el egy tálban a tojássárgájával, a sajttal, az őrölt szerecsendióval, a sóval és a borssal. Ezt a masszát töltsük bele a hagymába. Tegyük vissza rájuk a tetejüket, és helyezzük mindet egy tűzálló edénybe.
Locsoljuk meg olajjal az egészet, és tegyük előmelegített sütőbe. Süssük készre, majd egy tányérra kiszedve tálaljuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött gombóc almával » Galyasági töltött tojás » Fokhagymás csirkemáj » Fokhagymás hústekercs
» Gombás töltött kifli » Töltött papucs » olaszos gönygyölt fasirt » Francia hagymakosárkák
» Túróval töltött uborka » Fokhagyma krémleves 2. » Töltött zsemle » Fokhagyma-krémleves
» Fokhagymás karaj II. » Hagymás- gombás csirkemell » Olasz rántotta » Fokhagymás, sajtos cukkini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.