Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Arany tallér recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 cl mogyorólikőr
1 cl borpárlat
pezsgő
hámozott mogyoró

Elkészítés:
Fogunk egy poharat, beletöltjük a likőrt és a borpárlatot. Ezeket összekeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a mogyoróval díszítjük.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás tallér » Baranyai töltött szűz » Nyársalt bárány » Fűszeres rizstallérok
» Gyümölcsös bárányborda » Pirított báránymáj » Finom Aranygaluska » Baconos hús arany módra
» Ropogós tallérok » Ropogós kókusztallér » Sajtos tallérok » Palacsintatallérok túróval
» Lipcsei aranykrémes » Zabpehely tallér U1-ES » Bárányérmék roston » Baranyai kókuszos


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.