Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Arany tallér recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 cl mogyorólikőr
1 cl borpárlat
pezsgő
hámozott mogyoró

Elkészítés:
Fogunk egy poharat, beletöltjük a likőrt és a borpárlatot. Ezeket összekeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a mogyoróval díszítjük.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsintatallérok túróval » Finom Aranygaluska » Húsvéti bárányragu » Aranyszínű almatorta
» Tejfeles bárányragu » Sajtostallér » Nugátos tallér » Spanyol báránycomb
» Bárányborda fűszervajjal » Aranyos csirke:-) » Sajtos tallér "főzve" » Boros, fűszeres báránysült
» Fincsi aranygaluska 1 » Töltött bárány » Ropogós kókusztallér » Aranysárga karfioltekercs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.