Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Aratógulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg füstölt sertéscsülök,
250 g szárazbab,
250 g burgonya,
150 g zöldpaprika,
150 g paradicsom,
50 g vöröshagyma,
20 g fokhagyma,
10 g só,
20 g zsír,
5 g törött paprika,
20 g cseresznyepaprika,
a csipetkéhez:
200 g liszt,
2db tojás

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát megpirítjuk zsíron,rászórjuk a törött paprikát,felengedjük füstölt lével vagy vízzel.Beletesszük a kockákra vágott füstölt csülköt és a nagy szemű fehérbabot.Ha félig megpuhult,beletesszük a többi nyersanyagot,majd tovább főzzük.Végül(mikor minden megpuhult)nagyokra szaggatott csipetkét főzünk bele,
Tartalmas sűrű egytálételként készítjük.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromkrém leves » Fatörzs gesztenyével » Kelkáposztaleves » Gombaleves 90 napos diétához
» Tökös zöldségleves » Gyümölcsleves Lajos módra » Hideg zöldségkrémleves » Nektarin krémleves
» Meggyleves habgaluskával » Gazpacho leves » Erdélyi pacalleves (csorba) » Tejfölös vargányaleves.
» Sonkáskocka » Póréhagymaleves » Estreházy Urak krumli gulyása » Ázsiai leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.