Tutireceptek.hu fejléc

Aratógulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg füstölt sertéscsülök,
250 g szárazbab,
250 g burgonya,
150 g zöldpaprika,
150 g paradicsom,
50 g vöröshagyma,
20 g fokhagyma,
10 g só,
20 g zsír,
5 g törött paprika,
20 g cseresznyepaprika,
a csipetkéhez:
200 g liszt,
2db tojás

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát megpirítjuk zsíron,rászórjuk a törött paprikát,felengedjük füstölt lével vagy vízzel.Beletesszük a kockákra vágott füstölt csülköt és a nagy szemű fehérbabot.Ha félig megpuhult,beletesszük a többi nyersanyagot,majd tovább főzzük.Végül(mikor minden megpuhult)nagyokra szaggatott csipetkét főzünk bele,
Tartalmas sűrű egytálételként készítjük.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg őszibarack leves » Meggykrémleves habgaluskával » Tárkonyos hagymaleves » Savanyú uborkás raguleves
» Tejszínes zellerkrémleves » Cukkini leves Erzsi módra » Savanyú májleves » Tuniszi pörkölt
» Árpagyöngyleves » Téli sali » Tejszínes fokhagyma leves » Tojásos hagymaleves
» Galyasági almaleves hidegen » Vegyes leves » Krumplileve-leves » Tárkonyos zúzaragu leves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.