Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Baconbe tekert libamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
1 db, 60-80 dkg-os hízott libamáj

4 szelet baconszalonna

1 kisebb fej vöröshagyma

1-2 evõkanál olaj

1-2 gerezd fokhagyma

só, bors

Elkészítés:
ELKÉSZÍTÉSE:
A libamájat vágjuk 4 részre, sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük, majd baconba tekerjük. A göngyölt libamájdarabokat megtûzhetjük hústûvel vagy fogpiszkálóval, hogy sütés közben ne essenek szét. Apróra vágjuk a vöröshagymát, serpenyõbe tesszük, hozzáadjuk az olajat, rátesszük a libamájat, és pirosra sütjük.
Ezután tûzálló edényben, elõmelegített sütõben 200 fokon sütjük még 10-15 percig attól függõen, hogy lágyabban, vagy keményebbre sütve szeretjük a májat.

TIPPEK:
Tipp: elkészíthetõ kacsamájból is.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: ancsa31


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamáj lyoni módra » Gombás libamáj » Libamáj sütve » Libamáj római tálban
» Libamájtorta borzselével » Sajtos Virsli baconben » Libamájas saláta » Szilvás tekert hús
» Libamájjal töltött gomba » Diós rántott libamáj » Baconbe tekert sütőtök » Baconbe tekert krumpli
» Gombás libamáj puding » Baconbe tekert burgonya » Libamáj zsírjában » Tekert sajtos


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.