Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libamáj szőlőmártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg libamáj
40 dkg szőlő
1 dl tokaji szamorodni
10 dkg vaj
2 evőkanál liszt
1 cs.metélőhagyma

bors

Elkészítés:
A libamájat felszeleteljük borssal fűszerezzük és lisztben megforgatjuk majd a felhevített vajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A visszamaradt vajban megsütjük a megmosott szőlőszemeket.Hozzáadjuk az apróra vágott metélőhagymát sót ,felöntjük a borral és felforraljuk.
Tálra helyezzük a májszeleteket és mellé adjuk a szőlős mártást
Körete párolt rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamáj baconban » Libamáj lyoni módra » Libamáj római tálban » Mogyorós libamáj
» Libamájtorta borzselével » Baconbe tekert libamáj » Habos libamájpástétom » Libamájas szendvicskrém
» Libamáj hagymásan kisütve » Libamáj sütve » Libamájas saláta » Diós rántott libamáj
» Libamájjal töltött fürj » Gombás libamáj puding » Libamájhab » Gombás libamáj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.