Tutireceptek.hu fejléc

Libamáj szőlőmártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg libamáj
40 dkg szőlő
1 dl tokaji szamorodni
10 dkg vaj
2 evőkanál liszt
1 cs.metélőhagyma

bors

Elkészítés:
A libamájat felszeleteljük borssal fűszerezzük és lisztben megforgatjuk majd a felhevített vajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A visszamaradt vajban megsütjük a megmosott szőlőszemeket.Hozzáadjuk az apróra vágott metélőhagymát sót ,felöntjük a borral és felforraljuk.
Tálra helyezzük a májszeleteket és mellé adjuk a szőlős mártást
Körete párolt rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamáj hagymásan kisütve » Habos libamájpástétom » Libamáj zsírjában » Libamájjal töltött fürj
» Baconbe tekert libamáj » Libamáj római tálban » Libamáj lyoni módra » Libamáj sütve
» Libamájas saláta » Gombás libamáj » Diós rántott libamáj » Libamájas szendvicskrém
» Libamájhab » Gombás libamáj puding » Libamájtorta borzselével » Libamáj baconban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.