Tutireceptek.hu fejléc

Libamáj szőlőmártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg libamáj
40 dkg szőlő
1 dl tokaji szamorodni
10 dkg vaj
2 evőkanál liszt
1 cs.metélőhagyma

bors

Elkészítés:
A libamájat felszeleteljük borssal fűszerezzük és lisztben megforgatjuk majd a felhevített vajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A visszamaradt vajban megsütjük a megmosott szőlőszemeket.Hozzáadjuk az apróra vágott metélőhagymát sót ,felöntjük a borral és felforraljuk.
Tálra helyezzük a májszeleteket és mellé adjuk a szőlős mártást
Körete párolt rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamájjal töltött gomba » Libamájhab » Libamáj római tálban » Libamáj lyoni módra
» Libamájas szendvicskrém » Libamáj hagymásan kisütve » Libamájas saláta » Habos libamájpástétom
» Libamáj zsírjában » Libamáj sütve » Diós rántott libamáj » Gombás libamáj puding
» Libamájjal töltött fürj » Libamáj baconban » Libamájtorta borzselével » Gombás libamáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.