Tutireceptek.hu fejléc

Libamáj baconban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg libamáj
4 szelet baconszalonna
1 fej vöröshagyma
1-2 evőkanál olaj
1-2 gerezd fokhagyma

bors

Elkészítés:
A libamájat vágjuk négy részre, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát törjük át fokhagymanyomón, és kenjük meg vele a szeleteket. Tekerjük baconbe, és óvatosan tűzzük meg fogpiszkálóval. A vöröshagymát vágjuk apróra, és pici olajon dinszteljük meg. Tegyük rá a májat, és süssük pirosra. Ezután tegyük egy tűzálló tálba, és előmelegített sütőben, még körülbelül 10 percig süssük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás libamáj » Libamájjal töltött gomba » Vendégváró baconban » Baconbe tekert libamáj
» Habos libamájpástétom » Libamáj római tálban » Baconban sült karfiol » Fokhagymáscsirke baconban
» Libamájas szendvicskrém » Baconban sült fasírt » Libamáj hagymásan kisütve » Libamájtorta borzselével
» Fokhagymás csirke baconban » Avokádó baconban » Libamáj sütve » Diós rántott libamáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.