Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dunai halászlé recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés:
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.


A receptet beküldte: 1972

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Korhely-halászlé » Korhely halászlé pontyból » Pontyhalászlé egyszerűen » Halászlé
» Fajszi halászlé » Paksi halászlé original » Halászlé másképp » Dunai hullámok
» Halászlé (bajai módon) » Balatoni halászlé 1. » Muffin halászleve » Dunai Hullám sütés nélkül
» Murai halászlé » Bácskai halászlé » Halászlé Ricsi módra » Pontyhalászlé


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.