Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dunai halászlé recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés:
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.


A receptet beküldte: 1972

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Balatoni halászlé 1. » Bácskai halászlé » Halászlé egyszerüen » Korhely-halászlé
» Korhely halászlé pontyból » Halászlé Ricsi módra » Pontyhalászlé egyszerűen » Dunai hullámok
» Bajai halászlé » Murai halászlé » Dunai Hullám sütés nélkül » Paksi halászlé original
» Muffin halászleve » Halászlé (bajai módon) » Fajszi halászlé » Halászlé másképp


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.