Tutireceptek.hu fejléc

Dunai halászlé recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés:
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.


A receptet beküldte: 1972

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajai halászlé » Fajszi halászlé » Paksi halászlé original » Dunai Hullám sütés nélkül
» Balatoni halászlé 1. » Halászlé (bajai módon) » Pontyhalászlé » Dunai hullámok
» Halászlé egyszerüen » Halászlé » Halászlé másképp » Pontyhalászlé egyszerűen
» Korhely halászlé pontyból » Bácskai halászlé » Halászlé Ricsi módra » Muffin halászleve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.