Tutireceptek.hu fejléc

Dunai halászlé recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés:
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.


A receptet beküldte: 1972

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halászlé » Pontyhalászlé » Murai halászlé » Halászlé (bajai módon)
» Dunai Hullám sütés nélkül » Korhely halászlé pontyból » Halászlé Ricsi módra » Bajai halászlé
» Muffin halászleve » Halászlé egyszerüen » Bácskai halászlé » Fajszi halászlé
» Paksi halászlé original » Balatoni halászlé 1. » Pontyhalászlé egyszerűen » Korhely-halászlé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.