Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dunai halászlé recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika

Elkészítés:
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.


A receptet beküldte: 1972

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Muffin halászleve » Dunai hullámok » Paksi halászlé original » Balatoni halászlé 1.
» Pontyhalászlé » Halászlé Ricsi módra » Halászlé egyszerüen » Pontyhalászlé egyszerűen
» Halászlé másképp » Dunai Hullám sütés nélkül » Halászlé (bajai módon) » Bajai halászlé
» Fajszi halászlé » Murai halászlé » Korhely halászlé pontyból » Bácskai halászlé


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.