Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéscomb
25 dkg gomba
1 db vöröshagyma
2 dl tejföl
pirospaprika
só,liszt
zöldpaprika
paradicsom

Elkészítés:
A kivert hússzeleteket enyhén besózva 15 percig állni hadjuk, majd lisztbe forgatjuk és kevés forró oljaban hirtelen elősütjük.
Abban az olajban amiben a húst sütöttük megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát , kevés pirospaprikával ízesítjük, hozzáadjuk a megtisztított,apróra vágott gombát,zöldpaprikát és paradicsomot.10-15 percig fedő alatt pároljuk,hozzáadjuk az elősütött húst,és együtt puhára főzzük.Amikor megpuhult kiszedjük a húst ,a levét behabarjuk 2 dl tejfölben elkevert 1 kávéskanál liszttel,visszarakjuk a húst és összeforraljuk.
Jóétvágyat!


A receptet beküldte: Zsebi74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi palacsinta » Sertésszelet csirkemájjal » Karfiolos sertésszelet » Temesvári sertésszelet
» Csurgói sertésszelet » Bakonyi fácánmell sajtosan » Csirkemell bakonyiasan » Bakonyi rőzse
» Borzas sertésszelet » Bakonyi Betyár » Gombás sertésszelet » Óvári sertésszelet
» Bakonyi sertéscsíkok » Lyoni sertésszelet.... » Bakonyi metélt » Őszibarackos sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.