Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéscomb
25 dkg gomba
1 db vöröshagyma
2 dl tejföl
pirospaprika
só,liszt
zöldpaprika
paradicsom

Elkészítés:
A kivert hússzeleteket enyhén besózva 15 percig állni hadjuk, majd lisztbe forgatjuk és kevés forró oljaban hirtelen elősütjük.
Abban az olajban amiben a húst sütöttük megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát , kevés pirospaprikával ízesítjük, hozzáadjuk a megtisztított,apróra vágott gombát,zöldpaprikát és paradicsomot.10-15 percig fedő alatt pároljuk,hozzáadjuk az elősütött húst,és együtt puhára főzzük.Amikor megpuhult kiszedjük a húst ,a levét behabarjuk 2 dl tejfölben elkevert 1 kávéskanál liszttel,visszarakjuk a húst és összeforraljuk.
Jóétvágyat!


A receptet beküldte: Zsebi74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi fácánmell sajtosan » Temesvári sertésszelet » Bakonyi húsos leves » Athéni sertésszelet
» Karfiolos sertésszelet » Sertésszelet csirkemájjal » Bakonyi omlett » Óvári sertésszelet
» Cseh borsos sertésszelet » Savanyú sertésszeletek » Bakonyi Betyár » Sertésszelet almával
» Bakonyi rőzse » Bakonyi csirkemell 2. » Bakonyi palacsintametélt » Bakonyi pacalleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.