Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackos currys pulyka vagy csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:


1 kg filézett pulyka vagy csirkemell
1 nagydoboz őszibarack konzerv
1 kisdoboz főzőtejszín
curry
fokhagyma, só, bors
vaj és olívaolaj a sütéshez

Elkészítés:


A húst megmosom, kockáravágom, egy serpenyőben felolvasztom a vajat, hozzáadom az olívaolaját és a húst elkezdem benne sütni. Egy gerezd fokhagymát négy részre vágva hozzá adok és addig pirítom míg átsül minden kis kocka. Amikor késszen van hozzákeverem a tejszínt és adok hozzá egy kevés curryt. Ezután hozzákeverem a kis kockára vágott őszibarackot is, egyet rottyantok rajta, és márkész is.


A receptet beküldte: pozsgai erzsi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Chilis csirkemell » Alföldi pulykaraguleves » Barackos teasütemény » Kapribogyós csirkemell
» Tasakban sült csirkemell » Édes csirkemell » Bajor pulykamell tekercs » Húsvéti töltött pulykamell
» Sárgabarackos-gombóc » Barackos -túrófelfújt » Fetával töltött csirkemell » Csirkemell tüzdelve
» Hagymás csirkemell » Hagymás-őszibarackos karaj » Tárkonyos pulykaraguleves » Pulykaragu


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.