Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bárányaprólék-leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
-50 dkg bárányaprólék
-10 dkg vöröshagyma
-1 ek. étolaj
-3 gerezd fokhagyma
-1 tk. friss vágott kapor
-1 dkg liszt
-1 tk. pirospaprika
-1 dl tejföl
-só

Elkészítés:
Forró olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát,majd elkeverjük benne a pirospaprikát,pici vizet öntünk rá,és beletesszük a kockára vágott aprólékot.Megsózzuk,felöntjük vízzel,beletesszük az apróra zúzott fokhagymát,és a húst puhára főzzük.Tejfölös liszttel besűrítjük,és kaporral meghintve tálaljuk.Ízlés szerint fűszerezhető.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 319 kcal
Szénhidráttartalom: 4 g gramm

A receptet beküldte: Bettibaba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babéros sonkaleves » Pikáns zellerleves » Jégbe hűtött almaleves » Fokhagyma krémleves 2.
» Olasz cukkini leves » Diétás leves » Mustáros meggyleves » Karfiolos csirkeleves
» Rozsos karottaleves » Tojásleves (egész tojással) » Savanyú veseleves » Sajtos brokkolikrémleves
» Spárgakérmleves » Lencseleves csipetkével » Palócleves » Almás csirkeleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.