Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bőrösmalac-ragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg börös malaccomb
10 dkg gomba
1 db vöröshagyma
1o dkg laskagomba
20 dkg cukkini
2 db paradicsom
30 dkg masnitészta
1 cs petrezselyem
olaj

bors
fokhagyma 2-3 gerezd

Elkészítés:
A malachúst kockára vágjuk,a hagymát olajon megdinszteljük,sózzuk, borsozzuk,majd a húst erős lángon jól megforgatjuk, állandó keveréssel.
A gombákat apróra vágva a cukkinivel, paradicsommal még piritjuk. 2-3 evőkanál vizet öntünk rá és puhára pároljuk.
Közben kifőzzük a tésztát és leszürjük.
mikor puha minden össze keverjük a tésztával, és megszorjuk petrezselyemmel.

Forron tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelkáposztás rakott krumpli » Francia krémes rakott krumpli » Argentin palacsinta II. » Rakott karfiol csőben sütve
» Sajtos egytál » Májas rizs » Currys sajt sonkával » Kinai egyveleg
» Fantasztikus tésztasaláta » Töltött tök Nóci módra » Sonkával töltött kenyérke » Rizs parasztlány módra
» Rakott kelkáposzta egyszerűen » Csülkös pacal.... » Póréhagymás gnocchi » Tejszínes-sajtkrémes virsli


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.