Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros patisszonfőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
80 dkg patisszon
1 vöröshagyma
2 evőkanál olaj
3 dl húsleves(húsleveskockából)
2 dl tejföl
4 dkg liszt
2 dkg cukor
fél citrom
1 csokor kapor
5%-os ételecet

1 kiskanál margarin

Elkészítés:
A patisszont meghámozzuk, húsát kis kockára vágjuk. A megtisztított, finomra vágott hagymát forró olajon aranysárgára pirítjuk, majd rátesszük a patisszont. Finomra vágott kaporral, ecettel és csipetnyi sóval ízesítjük. Felengedjük a húslevessel, majd fedő alatt puhára pároljuk. Besűrítjük tejfölös habarással, majd cukorral és citromlével ízesítjük. Tetejére morzsoljuk a margarint, majd rántott cukkínivel, bundázott parizerrel kínáljuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Szasza:)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-kapros halfilé » Linzeres kapros túrós » Kapros újburgonya » Kapros juhtúrós lángos
» Omlós kapros-túrós kiflik » Túrós-kapros rakott tészta » Fokhagymás, kapros uborka » Ordás-kapros palacsinta
» Tökfőzelék kaprosan » Kapros-túrós csirkemell » Kapros erdei gomba » Kapros hal
» Kapros, krumplis halfilé » Tojásos-kapros csirkemell » Kapros, juhtúrós galuska » Kapros cukkiniropogós


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.