Tutireceptek.hu fejléc

Fennséges töltött husi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csont nélküli karajszeletek
gomba
sonka
csirkemáj
petrezselyem
tojás
liszt
zsemlemorzsa

bors
olaj
fogpiszkáló

Elkészítés:
A sonkát, gombát, csirkemájat, petrezselymet apróra földarabolom, majd 3-4 evőkanál olajat hevítek egy serpenyőben. Először a gombát pirítom le, amikor a levét elfőtte, ráteszem a sonkát, majd a májat is. Innen már csak nagyon rövid ideig sütöm, a végén szórom rá a petrezselymet és utólag ízesítem sóval és borssal. Ez lesz a töltelék.
a karajszeleteket kiklopfolom, megsózom, beletöltöm a tölteléket. A húsokat föltekerem, megtűzöm fogpiszkálóval és hagyományos módon bepanírozom és bő olajban kisütöm.

Tanácsok:
Leginkább valamilyen burgonyaköret illik hozzá. Ezt az ételt akkor szoktam készíteni, amikor vendégek jönnek hozzánk, és eddig még mindig sikert aratott!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: v.solya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hallal töltött tortilla » Túróval töltött alma » Töltött, rántott gomba » Libamájjal töltött fürj
» Töltött burgonya tepsiben » Gyömölcsös töltött kifli » Gombával töltött tojás » Gombával töltött burgonya
» Töltött gomba a mikróból » Töltött párnácskák » Töltött szűzpecsenye » Zsenge töltött karalábé
» Sajttal töltött kiflik » Töltött gomba "Vera módra" » Zöldséggel töltött dagadó » Hamis töltött libanyak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.