Tutireceptek.hu fejléc

Májvagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg sertésmáj
5 db burgonya
3 tojás
1 kisebb fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
só, bors, petrezselyemzöldje

Elkészítés:
A májat ledaráljuk vagy elkaparjuk.
A krumplit héjában megfőzzük, és belereszeljük a májba a két féle hagymával együtt. Sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a tojássárgákat.
A fehérjét fölverjük habnak és a masszához keverjük.
Evőkanállal forró zsírba szaggatva kisütjük.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelbomba » Galyasági őzpörkölt » Rakott patiszon » Csirkemell erdőkerülő módra
» Szőlős csirke » Fokhagymás csirkecombtekercs » Coq au vin (Kakas borban) » Tejfölös csirkecombok
» Tojással töltött fasírozott » Spanyol csirke » Húsosfazék » Májfasírt
» Fasírt alaprecept » Fokhagymás csirkecomb » Kukoricás-virslis lepénykék » Bolognai cukkíni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.