Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csángó rostélyos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet rostélyos,
1 répa,
1 petrezselyemgyökér,
1 kis fej zeller,
1 hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
levescsont,
2 dkg liszt,
1 dl vörösbor,
1 evőkanál paradicsompüré,
10 dkg füstölt szalonna,
2 dl víz,
1 kockacukor,
10 dkg zsír.

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverem, sózom és forró zsírban hirtelen megsütöm.
A zsírba beleteszem a zöldségeket, a hagymát, a fokhagymát a csontot és a cukrot és mindezt világossárgára sütöm.
Megszórom liszttel, pár percig barnítom, vizet és bort öntök rá, majd végül hozzáadom a paradicsompürét.
Visszahelyezem a húst és puhára párolom.
Tálalás előtt a besűrűsödött mártást szitán áttöröm és a húsra öntöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor töltött rostélyos » Csáky rostélyos » Eszterházy rostélyos » Szüreti rostélyos musttal
» Hagymásrostélyos máshogy » Mustban párolt rostélyos » Hagymás rostélyos » Alföldi rostélyos
» Csángó gulyás » Csángó galuska » Strindberg rostélyos » Bundás rostélyos
» Eredeti lábas rostélyos » Csángó gulyás egyszerűen » Esterházy-rostélyos » Tepsis rostélyos


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.