Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseh borsos sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10dkg sonka,2dkg vaj,6dkg párolt zoldborso,4tojás,60dkg sertéscomb,3ek liszt,5ek zsemlemorzsa,so,fehérbors,a sutéshez olaj

Elkészítés:
1.Az aprora felkockázott sonkát a felhevített vajon megpirítjuk.Hozzáadjuk a borsot,ráontjuk a két elkevert tojást,és sozzuk,borsozzuk.Kevergetve rántottát sutunk,majd félrehuzzuk,és kihutjuk. 2.A hust 1cm vastagon felszeleteljuk,majd kiklopfoljuk és megsozzuk.A szeletek egyik felére tolteléket halmozunk.Osszehajtjuk,és a széleket osszeklopfoljuk vagy osszetuzzuk. 3.A megmaradt két tojást villával elkeverjuk.A megtoltott szeleteket a lisztbe,a tojásba majd a morzsába forgatjuk. 4.A felhevített olajban a panírozott hust kb.5perc alatt aranyszínure sutjuk.Fott burgonya illik hozzá.Citromkarikákkal díszíthetjuk.


A receptet beküldte: aniko lengyel

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós karajszelet » Zöldborsós-sonkás muffin » Fokhagymás sertésszelet » Zöldborsós camembert krém
» Zöldborsós rizses csirke » Cukorborsós metélt » Zöldborsós csirkecsíkok » Borsós-gombás rizottó
» Zöldborsós szelet » Csurgói sertésszelet » Borsos csirke » Sárgaborsós szendvicskrém
» Zöldborsós tojásragu » Tarhonyás borsós csirkemáj » Borsós máj wokban » Zöldborsós csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.