Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi húsgombócleves » Gazpaccio II. » Vajbabos húsleves » Hájas tészta másképp
» Jegeskávé » Tojásos hagymaleves » Málnás banánleves » Hagymaleves pikánsan
» Gulyásleves (pörköltből) » Gombaleves a család kedvéért » Juhtúrós rakott csirke » Málnakrémleves hidegen
» Fokhagymás cukkinikrémleves » Fűszeres kukoricaleves » Ázsiai leves rizstésztával » Petrezselymes zellerkrémleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.