Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paksi halászlé original » Hagymaleves mikróban » Málnakrém-leves » Lakodalmas leves
» Krumpligaluska » Szivárvány saláta (családnak) » Sörgulyás bográcsban » Sárgadinnye leves
» Diós linzerkeksz » Ősszibarack leves hidegen » Zeller krémleves » Tejfölös-Zöldséges Sonkaleves
» Sajtos burgonyaleves » Karfiol krémleves » Sonkás-gombócos leves » Sütőtök krémleves a' la Cuci


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.