Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Betyár leves » Sajtkrémes krumplileves » Sült hal rizsliszttel » Ananászos tojássaláta
» Hideg eperleves tejszínhabbal » Rizses citromleves » Tejszínes almaleves » Dinnyesaláta
» Laktató leves » Gyümölcsleves (nem főzős) » Mazsola leves 1. » Tárkonyos-gombás sertésragu
» Hideg sajtos krumplileves 2 » Csókakői kolbászleves » Erőleves » Velő leves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.