Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gazdag leves darált hússal » Fokhagymás csirkeleves » Sups fracie » Pirított zsemlekocka
» Paprikás kolbászgulyás » Gombaleves cérnametélttel » Sonkás-gombócos leves » Magyaros burgonyaleves
» Holland sajtleves » Cukkini bél krémleves » Tarkabableves házikolbásszal » Meggyleves vörösboros
» Paviai leves » Aszaltszilva leves » Hideg banánkrém leves... » Allgäni sajtleves recept


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.