Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabikeksz » Sütőtök krémleves a' la Cuci » Thukpa /Tibeti tésztás leves/ » Korhelygulyás
» Selymes gyümölcsleves » Zabpehelyleves » Burgonyakrémleves (4 főre) » Édes sütőtökpüré leves
» Savanyú aprólékleves » Csirkeaprólék leves .. » Orosz húsleves » Krumplilé leves...
» Német sörleves » Ayurvédikus csodaleves » Isteni töltelék » Hűsítő zöld leves olivával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.