Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges gombagulyás » Ázsiai leves » Zabpelyhes paradicsomleves » Brokkoli krémleves Ágitól
» Narancsos karottakrémleves » Petrezselymes krémleves » Csorbaleves erdélyiesen » Tökbél krémleves
» Gombaleves á lá Milli » Zöldborsós gombaleves » Piritott dara leves » Csorba maskent
» Tejszines őszibarackleves » Zsani féle Brokkoli krémleves » Meggyleves » Gombaleves szárított gombából


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.