Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bárány leves » Húsgombócos zöldségleves » Leves másnaposságra » Joghurtos eper krémleves
» Zöldség Krémleves » Hideg zöldbableves » Szeder krémleves » Sajtos cukkini karika
» Tárkonyos zúzaragu leves » Hideg kovászos uborka leves » Laktató leves » Édes sütőtökpüré leves
» Mazsola leves » Tejszínes hagymaleves 2. » Erdélyi raguleves » Vanília pudingos gofri


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.