Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Salátaleves forrón és jegesen » Kedvenc zöldséges leves » Májgombóc betét húsleveshez » Pulykamellragu leves
» Görög citromleves 2 » Kolbászleves 1. » Sajt leves » Vitamin leves
» Tejszínes földimogyoró-leves » Céklaleves túrógaluskával » Petrezselymes zellerkrémleves » Májgombóc prézli nélkül
» Baileys házilag 2 » Rétegezett karfiolleves » Leves másnaposságra » Habkönnyű grízgaluska


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.