Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós csirkecsíkok » Húsleves raviolival » Fokhagymakrémleves 1 » Gombaleves Tamás módra
» Őszibarack leves másként » Hideg-meggyleves » Brokkoli színkavalkáddal » Szeder krémleves
» Fokhagymakrém leves » Gomolyás gombóc sajtmártással » Kapros burgonyaleves » Zöldségleves gyorsan
» Tejfölös brokkoli leves » Gyümölcsleves Lajos módra » Ribizlileves » Joghurtos körteleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.