Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ízletes gulyásleves » Leves reszelt zöldségekből » Ribizlileves » Mézes szilvakrém leves
» Hideg őszi zöldségleves » Palacsintatallérok túróval » Málnás-joghurtos desszert » Rókabomba leves
» Hideg-meggyleves » Olasz csicseriborsó leves » Mandulás fokhagymaleves » Francia hagymaleves
» Lakodalmas pacalleves » Méregtelenítő leves Borscs » Hamis gulyás leves » Könnyű kukorica leves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.