Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csibe becsinált leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
csirkeaprólék
3-4 szál sárgarépa
1-2 szál petrezselyem
1/4 kg zöldborsó
A galuskához 2 tojás
Liszt,
Só, fűszerek i.sz.
1 db vöröshagyma.
Pirospaprika
olaj
Pár db.csirkemáj

Elkészítés:
Kevés olajon megdinszteltem a hagymát, rá pici pirospaprika és a husik, aprólékok. Sózom, majd felöntöm vízzel.
Bele kerülnek a karikára vágott zöldségek és a borsó, fűszerezzük saját ízlésünk szt. A csirkemájakat később tesszük bele, mert megkeményedhet.
Amikor minden megpuhult, beleszaggatjuk a galuskát, és pár perc alatt készre főzzük.

Tanácsok:
Kiadós és egyben nagyon egyszerű leves.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halkrémleves (4 főre) » Mustáros meggyleves » Olasz gesztenyeleves » Gombakrém leves
» Karalábé leves » Tom csirkelevese » Hagymaleves mikróban » Köcsögös leves
» Raguleves csiperkegombával » Ázsiai leves » Kókusztejes eperleves » Görög citromleves 2
» Kaporleves zsemlekockákkal » Savanyú tojásleves » Török joghurtleves » Káposztás burgonyaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.