Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás burgonyaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg gomba,
40 dkg burgonya,
10 dkg vöröshagyma,
1 csomó petrezselyemzöld,
4 dkg liszt,
2 evőkanál olaj,
1 teáskanál só,
1 mokkáskanál bors,
10 dkg zellergumó.

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Hozzáadjuk a megmosott, tisztított, szeletelt gombát, és az ugyancsak szeletekre vágott zellert.
Sózzuk, borsozzuk,megszórjuk liszttel, majd felengedjük 8 dl hideg vízzel.
Ezután beletesszük az apró kockákra vágott burgonyát, puhára főzzük.
Tálalás elött petrezselyemzöldet szórunk a tetejére.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás cukkinileves » Csirkés-gombás fussili » Gombás, csirkés lasagne » Hagymás-gombás csirkemáj
» Sörben főtt gombás csirke » Szőlős-gombás saláta » Krokett gombás karfiolból » Gombás karajom
» Gombás-hagymás-húsmuffin » Majonézes gombasaláta. » Húsvéti burgonyaleves » Gombás curry zöld rizzsel
» Kefires gombasaláta » Gombás pite (90 naposhoz) » Gombás Rizslepény » Tejszínes gombás spagetti


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.