Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás burgonyaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg gomba,
40 dkg burgonya,
10 dkg vöröshagyma,
1 csomó petrezselyemzöld,
4 dkg liszt,
2 evőkanál olaj,
1 teáskanál só,
1 mokkáskanál bors,
10 dkg zellergumó.

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Hozzáadjuk a megmosott, tisztított, szeletelt gombát, és az ugyancsak szeletekre vágott zellert.
Sózzuk, borsozzuk,megszórjuk liszttel, majd felengedjük 8 dl hideg vízzel.
Ezután beletesszük az apró kockákra vágott burgonyát, puhára főzzük.
Tálalás elött petrezselyemzöldet szórunk a tetejére.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsom gombás tojással » Burgonyaleves parasztosan » Gombás kocka 2. » Zöldséges-gombás töltelék
» Gombás kínai kel » Gombás cukkinileves » Vegyes erdei gombasaláta » Sonkás-gombás rizibizi
» Gombás hal palacsintaágyon » Gombás zakuszka » Gombás, sonkás omlett » Húsos-gombás kagylótészta
» Házias Svéd Gombasaláta » Gombás tarja tepsiben » Gombás Csirkeragu » Tejszínes gombaszósz


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.