Tutireceptek.hu fejléc

Gombás burgonyaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg gomba,
40 dkg burgonya,
10 dkg vöröshagyma,
1 csomó petrezselyemzöld,
4 dkg liszt,
2 evőkanál olaj,
1 teáskanál só,
1 mokkáskanál bors,
10 dkg zellergumó.

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Hozzáadjuk a megmosott, tisztított, szeletelt gombát, és az ugyancsak szeletekre vágott zellert.
Sózzuk, borsozzuk,megszórjuk liszttel, majd felengedjük 8 dl hideg vízzel.
Ezután beletesszük az apró kockákra vágott burgonyát, puhára főzzük.
Tálalás elött petrezselyemzöldet szórunk a tetejére.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombasaláta 1. » Egybensült gombás fasírt » Rókagombás csirkemell » Gombás töltött cukkini
» Chilis gombás pecsenye » Tejszínes-gombás penne » Gombás Csirkeragu » Gombás kiflik
» Sajtos-gombás rakott hús » Gombás sárgaborsóleves » Gombás rakott palacsinta » Gombás húsgombóc
» Őszi almás-gombás rizottó » Gombás rakott burgonya » Gombás sonkasaláta » Cukkinis-gombás tészta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.