Tutireceptek.hu fejléc

Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50dkg csirkemellfilé
1nagy fej vöröshagyma
1kiskonzervkukorica
3dl főzőtejszín
bazsalikom,majoránna,ételizesitő,só,őrölt fekete bors,olaj,1csokor kapor.

Elkészítés:
az apróra vágott vöröshagymát egy nagy serpenyőbe olajon megpiritjuk majd hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet fűszerezzük bazsalikommal,majoránnával,sóval,borssal,ételízesitővel.lefedjük és megpároljuk ha a hús megpuhult elfőzzük a levét ezután egy másik edénybe beleöntjük a tejszínt beleszórjuk a kaport és egyszer megrotyogtatjuk majd hozzáadjuk a kukoricát egy kis ételízesítőt és készre főzzük,köretnek rizst készítünk.tányérban kiszedjük a rizst egy adag húst és mindezt leöntjük a mártással.


A receptet beküldte: ina87


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell rétegesen » Fehérboros csirke » Csirkemájas tál » Illatos csirke
» Zöldséges csirkeragu » Póréhagymás csirkemell » Csirkemell zabtésztában » Spanyol csirkeleves
» Dán rakott csirke » Zöldséges-rizses csirkemáj » Toledói csirke » Szabolcsi csirkemell
» Borban párolt csirke » Tárkonyos csirkebecsinált » Bolgár zöldbabos csirke » Csirke hamburger


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.