Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dán rakott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók
50 dkg csirkemell
25 dkg aszalt szilva
25 dkg bacon
3 db alma
30 dkg füstölt sajt

cukor
fahéj
3 dl tejszín
olaj

Elkészítés:
Elkészítés
A felcsíkozott csirkemellet enyhén sózd meg, forgasd meg fahéjban, és olajon pirítsd meg. A megmaradt (sós, fahéjas) olajhoz add hozzá a tejszínt, 1 evőkanál cukrot, és melegítsd fel. Egy üvegedényben a csirkemell csíkokra rétegezd rá tetszés szerint az almaszeleteket, a füstölt sajtot, az aszalt szilvát, végül a bacont. Tedd be a sütőbe, úgy 30-40 percre!


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marseilles-i csirke » Sajtos tejszínes csirke » Darált hússal rakott penne » Diós habos rakott kifli
» Hagymás- gombás csirkemell » Sajtos rakott tarhonya » Rakott spagetti 2. » Maláj csirke
» Marokkói csirkeleves » Kapros-túrós csirkemell » Lerakott harcsa » Sóban sült csirke
» Illatos sültcsirke » Tejfölös - rakott hús » Hortobágyi rakott tészta » Márványsajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.