Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Natúrszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Nyersanyagszükséglet egy főre: sovány sertéshús 80 gr,
tej 20 gr,
fokhagyma fél gerezd,
kukoricaliszt 10 gr,
gomba 10 gr,
tejföl 10 gr,
füstölt sajt 5 gr,
étolaj 5 gr,
só,
Piros Arany 1 mokkáskanállal,
szerecsendió

Elkészítés:
Készítése: a lemosott sertéshúst legalább 1-2 óráig lefedve, hűtőben állni hagyjuk a péppé zúzott fokhagymás tejben. Majd kivesszük belőle, sózzuk és kukoricalisztben megforgatva az étolaj felével kikent teflonedényben hirtelen mindkét oldalát rózsaszínűre sütjük. Ezután a kenőtollal a szelet mindkét oldalát megkenjük a maradék olajból, Piros Aranyból, szerecsendió-reszelékből készített ízesítővel és egy tűzálló tálba helyezzük. Meghintjük az apróra vágott gombával, reszelt sajttal és leöntjük a megmaradt olajjal összekevert tejföllel, ízesítjük egy kevés sóval és ráöntjük a pácolásnál megmaradt fokhagymás tejet is. Alufóliával lefedve sütőben szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: csillibilli112


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsós natúrszelet » Gombás natúrszelet » Ananászos disznóhús » Szaftos fasirt
» Mézes-narancsos csirkecomb » Fasírt leveles tésztában » Galyasági steak. » Cigány csirkés lecsó
» Borjúrolád » Rakott sajtos pulyka » Sajtos-sonkás pulykamell » Zőldborsós párizsiszelet
» Tasakban sült csirkemell » Fatányéros » Spagetti gombás hússal » Békacomb paprikásan


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.