Tutireceptek.hu fejléc

Cukkinivel és gombával rakott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontos karaj

1 nagy fej vöröshagyma

25 dkg gomba

1 nagyobb cukkini

1 nagy pohár tejföl

olaj



bors

ételízesítő

Elkészítés:
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk.
Tepsi aljába kevés olajat öntünk, belefektetjük a hússzeleteket.
Mindegyikre egy teljes karika vöröshagymát szelünk, felkarikázott gombával és cukkinivel betakarjuk, ételízesítővel megszórjuk a zöldségeket, végül ráöntjük a tejfölt.
Kb. 1 dl vizet öntünk alá.
Előmelegített sütőben, kb. 200 fokon sütjük egy órát fólia vagy fedő alatt, a végén megpirítjuk a tetejét.

Aki szereti, az utolsó 10 percre megszórhatja aprított mozzarellával. Köretnek tejszínes burgonyapürét és barackbefőttet ajánlok!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott sárgarépa, gomba » Fokhagymás omlett gombával » Vegetáriánus rakott » Almás rakott kakaóskalács
» Magyaros rakott spagetti » Az én rakott krumplim » Mustáros rakott csirkemell » Tojással rakott párizsi
» Meggyes rakott piskóta » Gombás rakott kifli » Gombás búbos karaj » Mustban párolt karaj.
» Gombával rakott krumpli » Rakott hagymás burgonya » Ínyenc rakott burgonya » Sertéskaraj gazdagon....


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.