Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj gazdagon.... recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.5 kg sertés rövid karaj
10 szelet szalonna - csemege
1 szál kolbász (füstölt)
2 fej hagyma - vörös
1 nagy csipet só - jódozott, finomított
1 csipet bors - fekete (őrölt)
7 bő evőkanál mustár
1 csapott evőkanál provence-i fűszerkeverék (bazsalikom , kakukkfű , rozmaring)

Elkészítés:
Egy magas falú tepsit kibélelünk alufóliával úgy, hogy majd bele tudjuk csomagolni a húst. A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben.A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából is, sózzuk, borsozzuk. Fűszerekkel ízlés szerint megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük. Kis vizet öntünk köré, majd becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe. Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és hagyjuk, hogy megpiruljon!Ízlés szerinti körettel tálaljuk.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isztriai sertéskaraj » Sajtos sertéskaraj » Sertéskaraj töltve » Töltött sertéskaraj
» Avasi sertéskaraj. » Sertéskaraj pármai módra » Temesvári sertéskaraj... » Göngyölt sertéskaraj
» Fügés sertéskaraj » Mézes sertéskaraj » Sajtos sertéskaraj Update1 » Sertéskaraj Erdészné módra
» Sonkás-zsályás sertéskaraj » Bőrös sertéskaraj sütve. » Sertéskaraj parasztosan » Sertéskaraj pásztor módra


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.