Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj gazdagon.... recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.5 kg sertés rövid karaj
10 szelet szalonna - csemege
1 szál kolbász (füstölt)
2 fej hagyma - vörös
1 nagy csipet só - jódozott, finomított
1 csipet bors - fekete (őrölt)
7 bő evőkanál mustár
1 csapott evőkanál provence-i fűszerkeverék (bazsalikom , kakukkfű , rozmaring)

Elkészítés:
Egy magas falú tepsit kibélelünk alufóliával úgy, hogy majd bele tudjuk csomagolni a húst. A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben.A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából is, sózzuk, borsozzuk. Fűszerekkel ízlés szerint megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük. Kis vizet öntünk köré, majd becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe. Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és hagyjuk, hogy megpiruljon!Ízlés szerinti körettel tálaljuk.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isztriai sertéskaraj » Sertéskaraj parasztosan » Bőrös sertéskaraj sütve. » Sajtos sertéskaraj Update1
» Sárgabarackos sertéskaraj » Göngyölt sertéskaraj » Sertéskaraj töltve » Sertéskaraj Havanna módra
» Sertéskaraj pármai módra » Sertéskaraj pásztor módra » Avasi sertéskaraj. » Sertéskaraj hagymaszósszal
» Majoránnás sertéskaraj » Temesvári sertéskaraj... » Sertéskaraj Erdészné módra » Sertéskaraj brokkolival


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.